Natte editie Keverdag Noord-Holland

Zondag 8 juli werd voor de achtste keer Keverdag Noord-Holland georganiseerd. Ruim 50 medewerkers waren voor dag en dauw al druk in de weer met met de opbouw van de tenten, de inrichting van het terrein en het versieren van het centrum. Bewolkt maar droog, iedereen was optimistisch over het weer... helaas nog voor we officieel begonnen was er al een flinke bui gevallen...

En het werd er gedurende de ochtend niet beter op, de regen kwam met bakken uit de lucht. Dat weerhield de luchtgekoelden echter niet om naar Schagen te komen, ze kwamen van alle kanten binnendruppelen... Rond 14:30 uur werd het eindelijk droog.

Ondanks het weer kijken we als organisatie met een opkomst van ruim 330 auto's en enkele duizenden bezoekers zeer tevreden terug op een geslaagde editie.

Bij deze willen we alle bezoekers, medewerkers, West Coast Bugs, EHBO Schagen, The Boogie Dogs, Tropical Steelpans en natuurlijk onze sponsors bedanken voor hun komst medewerking en gezelligheid. Zonder jullie geen Keverdag Noord-Holland!

Concours d’elegance
Ook dit jaar hadden we natuurlijk weer een concours d’elegance. De deelnemende auto's werden gejureerd door een echte vakjury én de bezoekers van Keverdag Noord-Holland. We hadden 7 prijzen te verdelen en dit zijn de winnaars:

 • 1e prijs mooiste Kever
    Dhr. B. van der Kallen, Spaarkever, 1972, 97-93-VG
 • 2e prijs mooiste Kever
    Dhr. P. de Geus, 1200 Kever, 1982, HX-08-HD
 • 1e prijs mooiste Bus
    Dhr. P. Grabijn, T1 Spijlbus Pick-up, 1956, PV-88-17
 • 2e prijs mooiste Bus
    Dhr. M. Rous, T2 Camper, 1970, 50-SM-71
 • 1e prijs mooiste niet Kever
    Dhr. Bosma, SP 2, 1974, GX-GG-59
 • 2e prijs mooiste niet Kever
    Dhr. J. de Wit, Type 3 1600 Ponton, 1968, 09-62-JG
 • Mooiste vintage
    Dhr. S. Deplacie, Ovaal Kever, 1956, OA1-394 (B)

De prijswinnaars die niet meer aanwezig waren tijdens de prijsuitreiking hebben hun prijs inmiddels nagezonden gekregen. Alle winnaars nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Jammer van het natte weer, maar volgend jaar is Keverdag Noord-Holland er gewoon voor de negende keer! Bedankt voor jullie komst en tot zondag 7 juli 2013 in het centrum van Schagen!