Keverdag Noord-Holland: gezellig!

In het centrum van Schagen was het afgelopen zondag, 9 juli 2017, weer onze jaarlijkse Keverdag Noord-Holland. Op en rond de Markt stond het vol (bij de ingang zijn er 341 gepasseerd) met prachtig opgepoetste Volkswagen Kevers en bussen. 

Lees meer...

Keverdag Noord-Holland 2016

Tja, en dan zit je op zondagmiddag met je laptop op je schoot om een verslag te schrijven over de 12e editie van de Keverdag Noord-Holland… Elk spoor van inspiratie ontbreekt... Maar ja, wat moet er nog gezegd worden na 12 keer een succesvol evenement?

Lees meer...

Een genot voor het oog

Zondag 12 juli j.l. was het alweer de 11de keer dat we de Keverdag van Noord-Holland in Schagen mochten organiseren. ’s Morgens in alle vroegte kwamen we aan om Keith en Tricia uit Engeland de plaats op de markt te laten zien waar zij hun kraam met mooie T-shirts konden opbouwen. Gelijk het centrum met hekken afgesloten om de tenten op te bouwen, het evenemententerrein in te richten en het centrum versieren.

Lees meer...

Keverdag Noord-Holland 2015

Zondag 12 juli 2015 organiseren we, vanaf 11:00 uur, op en rond de Markt in het altijd gezellige centrum van Schagen de 11e editie van Keverdag Noord-Holland!

Lees meer...

Keverdag wederom een waar feest!

Twee kleine regenbuitjes en af en toe een spettertje motregen. Het heeft de opkomst en sfeer van de tiende Keverdag Noord-Holland in het centrum van Schagen niet kunnen bederven. We kijken als organisatie terug op een weer zeer geslaagd en goedbezocht evenement.

Lees meer...

Keverdag Schagen weer een succes

Op en rond de Markt in Schagen werd zondag de 10e editie gehouden van de Keverdag. Ondanks dat af en toe even de paraplu op moest vanwege een buitje, was er toch veel volk op de been. Er waren heel wat mooie Kevers te bewonderen en jong en oud vergaapte zich eraan.

Lees meer...