Kever Club Nederland regioteam Noord-Holland

We hebben het enthousiaste regioteam van Noord-Holland een vijftal korte vragen gesteld. Lees mee en leer zo het regioteam van Noord-Holland op een andere manier kennen!

Na ruim een jaar actief te zijn geweest in ons team, hebben we in 2007 afscheid genomen van Sander. Na ruim drie jaar hebben we in februari 2009 afscheid genomen van Klaas en nu, na ruim zes jaar, hebben we in november 2010 ook afscheid genomen van Gerard.

De drie teamleden hadden het allen te druk met werk en andere activiteiten die moeilijk te combineren waren met de organisatie. We willen Sander, Klaas en Gerard uiteraard bedanken voor hun positieve inzet en enthousiasme binnen ons regioteam!

Tijdrovende werkzaamheden hebben Edwin in 2013 doen besluiten om zijn activiteiten binnen de club even op een lager pitje te zetten.

In januari 2016 is Gary ons team komen versterken om de onmisbare functie van materiaalman te gaan vervullen.

Oktober 2017. Na zich 14 jaar actief te hebben in gezet voor regio Noord-Holland van Kever Club Nederland (KCN) hebben wij afscheid genomen van onze regioleider Rob Bronke. Geen zorgen, Rob zal niet van het toneel verdwijnen… Bij onze jaarlijkse Keverdag in Schagen zal hij zich bezighouden met de Vintage Show en het Specialplein. Daarnaast kun je hem treffen bij onder andere het KCN promotieteam, op Vintage@Wanroij of de Brillen en Ovalendag. Wij gaan verder zonder aangewezen leider en zullen de regio en Keverdag Noord-Holland voortzetten als team. Namens KCN regioteam Noord-Holland, alle medewerkers en vrijwilligers: Rob bedankt voor alle jaren inzet!

We schrijven maart 2018. Ook onze Angela gaat ons na heel lang wikken en wegen helaas verlaten. Haar fibromyalgie kost veel van haar en de energie die ze steekt in de organisatie van de Keverdag kan ze beter steken in haar eigen welzijn, logisch! Een waardige opvolgster hebben we gelukkig snel gevonden... Elise is de jongste telg in ons team. Angela bedankt voor alle jaren, Elise welkom!

Een groot aantal teamleden doet de organisatie van Keverdag Noord-Holland al vele, vele jaren... Het werd tijd om alvast vooruit te kijken en voor een frisse wind (en verjonging) in ons regioteam te zorgen... Per juni 2018 komt Roy ons versterken! Hij is voor ons geen onbekende en al bekend met de Keverdag, gaat de komende periode met ons meelopen en we vermoeden dat hij zijn plekje binnen het team snel zal vinden. Roy welkom!

Wij zoeken jou www fbWij zoeken jou!

Zondag 12 juli 2020, de laatste Keverdag Noord-Holland van het huidige regioteam. Het waren 16 fantastisch mooie jaren, maar het is tijd voor verandering. Een groot deel van het team is toe aan nieuwe uitdagingen, zowel privé als op het werk.

Daarom zijn wij op zoek naar jou voor een compleet fris en nieuw regioteam vanaf 2021! Heb jij een enthousiaste en gezellige persoonlijkheid en ben je een gemotiveerde aanpakker? Reageer dan nu! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet organiseer jij in 2021, samen met een nieuw regioteam, een fantastisch evenement in Noord-Holland! Hopelijk tot snel!

 

Elise Vleugel-Teijema 1991 2018 Secretaresse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting Gary, caravan en mijn gezelligheidslampjes Houdt van auto’s, koken/bakken Trots op Gary, huis, onze katten en mijn auto Kan niet zonder Auto, iPhone en gezelligheid Heeft een hekel aan mensen die op een negatieve manier aandacht vragen, en mensen die hun rijbewijs bij een pakje boter hebben gekregen
Gary Vleugel 1987 2016 Materiaalman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting Weber! (De bbq versie dan :)) Houdt van sleutelen Trots op projecten die ik gedaan heb en projecten waarmee ik bezig ben Kan niet zonder Kever Heeft een hekel aan afgunst op meetings
Roy Hoede 1998 2018 Medewerker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting meestal me pa, of toch andersom? Trots op mijn kever Kan niet zonder pa, vriendin en oude auto's om me heen Heeft een hekel aan roest en mensen die de klassiekers niet respecteren