Word ook lid van Kever Club Nederland

Iedere liefhebber die de Kever of een ander type luchtgekoelde Volkswagen, welke aan de Kever verwant is, een warm hart toedraagt, kan lid worden van Kever Club Nederland. Alhoewel Kever Club Nederland een Nederlandse club is, kunnen mensen uit het buitenland natuurlijk ook lid worden. Uiteraard gelden dan dezelfde voorwaarden.

Kever Club Nederland is een actieve club. Onze 11 regio's organiseren tenminste één regiodag of -weekend. Verder worden er regelmatig rondritten, puzzelritten of (technische) workshops gegeven. Er is dus altijd wel iets bij jou in de buurt te doen. Daarnaast organiseren we het Internationaal Keverweekend in Wanroij. Dit is hét evenement voor de luchtgekoelde Volkswagen liefhebber. Leden bezoeken gratis alle Kever Club Nederland regio-evenementen en krijgen aantrekkelijke kortingen op de entreeprijs voor IKW Wanroij en andere door Kever Club Nederland ondersteunde evenementen.

Ook worden regelmatig sleuteldagen georganiseerd en kun je technisch advies krijgen per telefoon of via het forum op onze website. Op de sleuteldagen kunnen leden gebruik maken van speciaal gereedschap en de kennis en hulp van vakmensen.

Het clubblad van Kever Club Nederland, de Keverwereld, verschijnt 6 keer per jaar en is gratis voor leden. In dit magazine vind je alles wat jij wilt weten over de luchtgekoelde Volkswagen en over de evenementen die er in binnen- en buitenland worden georganiseerd.

Lid worden?
De gemakkelijktste en snelste methode is via het aanmeldformulier op deze pagina, maar je kunt ook bellen met de ledenadministratie, telefoon (040) 211 10 40 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur). Zodra Kever Club Nederland de incasso machtiging heeft ontvangen en betaling heeft plaatsgevonden, sta je ingeschreven als lid van de Kever Club Nederland. Enige weken later ontvang je dan je clubpas met lidnummer en een exemplaar van de laatste uitgave van ons clubblad de Keverwereld.

Betaling gaat per automatische incasso. Vul hiervoor de incasso machtiging in en stuur deze op naar Kever Club Nederland, Postbus 7538, 5601 JM Eindhoven.

Het lidmaatschap van Kever Club Nederland wordt aangegaan voor de periode van een jaar. Het is echter ook mogelijk om gedurende het jaar lid te worden. Na 30 juni gelden gereduceerde tarieven. Bij aanmelding als nieuw lid betaal je eenmalig € 5,- inschrijfgeld.

Wanneer gedurende het jaar het lidmaatschap wordt opgezegd, vindt geen restitutie van betaalde contributie plaats.

Tarieven
Lidmaatschap binnenland € 30,- (per jaar)
Lidmaatschap buitenland € 40,- (per jaar)
Inschrijfgeld € 5,- (éénmalig)

Ledenadministratie
Postbus 7538, 5601 JM Eindhoven
Telefoon: (040) 211 10 40 (werkdagen 08.30 - 12.30 uur)
Fax: (040) 269 75 56
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.