Kever Club Nederland regioteam Noord-Holland

We hebben het enthousiaste regioteam van Noord-Holland een vijftal korte vragen gesteld. Lees mee en leer zo het regioteam van Noord-Holland op een andere manier kennen!

Na ruim een jaar actief te zijn geweest in ons team, hebben we in 2007 afscheid genomen van Sander. Na ruim drie jaar hebben we in februari 2009 afscheid genomen van Klaas en nu, na ruim zes jaar, hebben we in november 2010 ook afscheid genomen van Gerard.

De drie teamleden hadden het allen te druk met werk en andere activiteiten die moeilijk te combineren waren met de organisatie. We willen Sander, Klaas en Gerard uiteraard bedanken voor hun positieve inzet en enthousiasme binnen ons regioteam!

Tijdrovende werkzaamheden hebben Edwin in 2013 doen besluiten om zijn activiteiten binnen de club even op een lager pitje te zetten.

In januari 2016 is Gary ons team komen versterken om de onmisbare functie van materiaalman te gaan vervullen.

Oktober 2017. Na zich 14 jaar actief te hebben in gezet voor regio Noord-Holland van Kever Club Nederland (KCN) hebben wij afscheid genomen van onze regioleider Rob Bronke. Geen zorgen, Rob zal niet van het toneel verdwijnen… Bij onze jaarlijkse Keverdag in Schagen zal hij zich bezighouden met de Vintage Show en het Specialplein. Daarnaast kun je hem treffen bij onder andere het KCN promotieteam, op Vintage@Wanroij of de Brillen en Ovalendag. Wij gaan verder zonder aangewezen leider en zullen de regio en Keverdag Noord-Holland voortzetten als team. Namens KCN regioteam Noord-Holland, alle medewerkers en vrijwilligers: Rob bedankt voor alle jaren inzet!

Naam Bouwjaar Lid regioteam sinds Functie Contact
Arnold Baars 1970 2010 Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting mijn vrouw Lissy en onze VW T2A Houdt van mijn meiden Trots op van alles Kan niet zonder genieten van leuke dingen Heeft een hekel aan gezeur
Harm Posthumus 1970 2007 Parkeerbeheer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting m'n Kever (meestal) Houdt van pff... teveel om op te noemen Trots op Maggie (m'n kever) Kan niet zonder m'n vrouw, de beestenboel, m'n Kever, biertje, enz. Heeft een hekel aan mensen die een ander niet in zijn/haar waarde laten
Angela Verschuur 1972 2006 Secretaresse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting ik kan niet meer zeggen mijn Kever, want die heb ik verkocht. Maar sinds afgelopen jaar neem ik mijn man mee Houdt van Kever 1302, dat was mijn eerste Kevertje en dat blijft toch mijn grote liefde. Dus ik hoop in de toekomst er ook wel weer een te rijden Trots op mijn eigen Kever 1302 kast, gemaakt door mijn schone broer Harm. Hij heeft van de kont van mijn oude 1302 een tv/radiokast gemaakt, compleet met verlichting etc. Kan niet zonder dat zijn wel meerdere dingen, maar dan kom ik toch op mijn huisdieren, mijn man en natuurlijk mijn familie, want zonder hen zou het leven niet zijn wat het nu brengt. Heeft een hekel aan mensen die achterbaks zijn en agressieve rijders in het verkeer die denken dat je een Kever niet meer voor vol hoeft aan te zien en je het liefst van de weg af rijden
Thijs Verschuur 1947 2004   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting zilvergrijze Kever cabrio (1972) en Mostard caravan (1968) Houdt van mijn twee meiden en hun mannen Trots op Elly (mijn vrouw) Kan niet zonder gezelligheid
Yor Martens 1973 2005 Graficus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting vrouw, Kever, bier en vrienden Houdt van koffie, lekker eten en vakantie Trots op mijn vrouw Kan niet zonder iPhone Heeft een hekel aan regen
Gary Vleugel 1987 2016 Materiaalman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neemt mee naar een meeting Weber! (De bbq versie dan :)) Houdt van sleutelen Trots op projecten die ik gedaan heb en projecten waarmee ik bezig ben Kan niet zonder Kever Heeft een hekel aan afgunst op meetings